Ажурираниот корисничкиот интерфејс на Google Duo!

Google Duo нуди поедноставна интерфејс за почетниот екран.

Google Duo, другата услуга за видео конференции на компанијата, може да изгледа малку занемарена бидејќи Google неодамна го насочи фокусот кон Google Meet. Гледаме дека Google полека донесува некои од карактеристиките на Duo на состанокот, како што се нови филтри за пребарување и ефекти.

Исто така, постојат гласини дека Google на крајот може да го отстрани Duo во корист на Meet. Само времето ќе покаже дали Meet ќе го замени Duo. Сепак, Google продолжува да ја подобрува услугата со нови додатоци.

0 0 vote
Article Rating

Поврзани вести

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments