Протекоа слики од Battlefield 6!

Слики од Battlefield 6 излегоа од сигурни извори на индустријата за игри.

Не може да се спречат протекување на информации за Battlefield 6, кои ќе бидат објавени на 9 јуни. Новата игра Battlefield, чиј трејлер излезе со претходните протекувања, сега се појави во слики од екранот во играта.

Како што можеби се сеќавате, со истекувањето на податоци во изминатите месеци, се тврдеше дека Battlefield 6 ќе се одржи 10 години од сега, поточно 2030-тите. Со приколката што подоцна протече, се потврди дека играта ќе се одвива во модерно време. Како да не беа доволни сите овие протекувања, неодамна беше откриено дека динамиката, како што е изборот на страни во режимот на приказна на играта, ќе им биде претставена на играчите.

Додека возбудливото чекање за новата игра на Battlefield продолжува со полна брзина, некои слики од екранот во играта, наводно, кои припаѓале на новата игра од серијата, протекоа на Интернет денес. Со овие протечени слики од екранот, системот HUD што ќе се одржи во играта јасно не пречекува, додека истовремено имаме идеја за атмосферата на играта.

Според овие слики од екранот земени од тестовите пред играта на Алфа, гледаме дека природни настани како што се песочните бури, исто така, ќе се појават во новата игра од серијата. Како што знаете, Том Хендерсон, еден од сигурните извори на индустријата, во својот неодамнешен извештај рече дека во новата игра на бојното поле може да се појават природни настани како цунами и торнада, и дека дури и динамичните временски услови можат да влијаат на текот на играта . Ако сакате, ајде да ве оставиме сами со објавените слики од екранот без понатамошно разбирање.

0 0 vote
Article Rating

Поврзани вести

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments