Која игра ќе биде бесплатна следната недела на Epic Games?!

Epic Games, која ја зголеми својата популарност со своите бесплатни игри, ќе ја направи играта Creature in the Well бесплатна следната недела. Играта ќе биде бесплатна во четврток, на 25 март, и ќе остане бесплатна една недела.
Epic Games, која со своите бесплатни игри достигнува широка база на обожаватели за кратко време секоја недела, неодамна ја заврши 15-дневната серија бесплатни игри лансирана за новата година. Иако многу игри беа понудени бесплатно во текот на целата серија, многу од нив не успеаја да го привлечат вниманието на играчите. Играта дадена оваа недела доби многу позитивни критики воопшто.

Следната недела бесплатна игра на Epic Games ќе биде Creature in the Well. Играта ќе остане бесплатна од 25 март до 01 април 2021 година. Падот, играта од претходната недела, ќе остане бесплатен до 25 март.

0 0 vote
Article Rating

Поврзани вести

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments