Објавени игри PS Plus, мај 2021 година!

Sony ги објави бесплатните игри на PlayStation Plus за мај 2021 година.

Sony, кој ги дистрибуираше Oddworld: Soulstorm, Days Gone и Zombie Army 4: Dead War игри на претплатниците на PlayStation Plus во април, објави кои игри ќе бидат бесплатни во мај денес. Па, кои игри ќе ги дистрибуира PlayStation Plus на своите претплатници во мај? Еве ги игрите PS Plus мај 2021 година!

Ако ја погледнеме објавата објавена од Sony, ќе видиме дека игрите Wreckfest, Battlefield 5 и Stranded Deep ќе бидат дистрибуирани до претплатниците на PS Plus во мај.

Можеме да кажеме дека компанијата, која дистрибуира амбициозни продукции како што се Oddworld: Soulstorm и Days Gone бесплатно на претплатниците на PlayStastion Plus во април, ќе им биде претставена на претплатниците со квалитетни продукции во мај.

Во оваа насока, претплатниците на PS Plus ќе можат да играат Battlefield 5, една од најпопуларните FPS игри во последно време, и Stranded Deep, кој со својот отворен свет ја освои благодарноста на играчите, целосно бесплатно. Покрај тоа, претплатниците со PS5 ќе можат да додаваат Wreckfest во нивните архиви без никаквa наплата.

PS Plus игри во мај 2021 година
-Wreckfes – (PS5)
-Battlefield 5 – (PS4 и PS5)
-Stranded Deep – (PS4 и PS5)

Sony исто така објави дека овие игри ќе бидат достапни за преземање од 4 мај, со својата најава. Ако не сте додале игри PS Plus април 2021 година во вашата библиотека, да ве потсетиме дека имате рок до 3 мај.

0 0 vote
Article Rating

Поврзани вести

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments