Borat 2 веќе е снимен и режиран од Sacha Baron Cohen

Borat 2 веќе е снимен и режиран од Sacha Baron Cohen

Минатиот месец, забележавме на социјалните мрежи дека Sacha Baron Cohen снима нешто во Лос Анџелес, но денеска дознаваме дека тоа е продолжението на контраверзниот филм Borat. Приказната за филмот останува непозната, но ние знаеме дека Borat не е веќе мал новинар за казакстанската телевизија бидејќи јавноста веќе знае за него.

Јавноста веќе знае за ликот и не може „прикриено“ да прави интервју со луѓето. Еден извор го објасни филмот како „Cohen го толкува Borat кој се обидува да го толкува Cohen“. Не се знае кој друг ќе глуми во филмот, но како и да е не очекува уште една контраверзна комедија од страна на Cohen.

0 0 vote
Article Rating

Поврзани вести

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments