CES2021 To Go Digital ќе се организира во јануари 2021 година

CES2021 To Go Digital ќе се организира во јануари 2021 година

Како резултат на кризата со коронавирус и преовладува заканата од СОВИД-19 Гудвуд Спидвејк даде известување дека изданието на електронското шоу на потрошувачите ќе биде организирано и дигитално.Здружението за потрошувачи на технологија објави дека од 6 јануари до 9 јануари 2021 година сите излагачи,клиенти,и лидери на медиуми од целиот свет ќе бидат поврзани дигитално.

Гери Шапиро претседател и извршен директор рече:Среде пандемијата и растечките глобални грижи за здравјето околу ширењето на СОВИД-19 не е можно безбедно да се соберат десетици илјади луѓе во Лас Вегас на почетокот на јануари 2021 година за да се сретнат и направат бизнис.Новиот формат ќе им овозможи на учесниците да слушнат од технолошките иноватори да бидат сведоци на најновите технологии и лансирање на производи и да се вклучат со глобални брендови.Заедно со истакнати електронски брендови на платформата производителите на автомобили меѓу другите ќе ги покажат најновите технологии за автомобили и инфозабава.

0 0 vote
Article Rating

Поврзани вести

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments