Солидениот CAT паметен телефон има термичка камера

Солидениот CAT паметен телефон има термичка камера

Уредот CAT S62 Pro е уред со Android со изглед со елегантен дизајн изграден со издржливост и долговечност.Термичката камера е четири пати подетална од претходникот има можност за скенирање на термичката состојба може да го пропознае кој е носител на Ковид-19.Голем број технолошки компании сега лансираат уреди вклучувајќи ги Apple,Samsung, Google.

Овој производ доминира на пазарот со разумна цена.Предходникот на овој најнов предводник на уредот S61, веројатно беше најдобриот солиден телефон на пазарот неколку години пред неколку нови пристигнувања да го детронизираат.

Сепак S62 ќе ја поврати позицијата на CAT на врвот на купот неговата сертификација IP68, висококвалитетен термички сензор,елегантен дизајн,сеопфатна гаранција и три години безбедносни ажурирања, ја прават најдобрата вредност за парите по разумна цена во овој сектор,S62 е водоотпорен до 1,5 метри (пет стапки) за 35 минути.S62 има четири пати повеќе термички пиксели овозможувајќи многу подобрена резолуција.

0 0 vote
Article Rating

Поврзани вести

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments