Crash Bandicoot 4 објави нови нивоа во новиот гејмплеј

Crash Bandicoot 4 објави ново гејмплеј видео

Crash Bandicoot 4: It’s about time не е излезена уште неколку месеци, но голем број на стримери неодамна требаше да одат заедно со новата демо верзија на предвидениот платформер.

Демото вклучуваше две нивоа, ледениот снежен пат надвор и праисторискиот дино Даш. Разгледајте ги нивоата во следново видео што е исто така во 4K резолуција.

Секое ниво во Crash Bandicoot може да се игра во алтернативен временски распоред, во кој играте со лошите карактери во играта. Dr. Neo Cortex можете да го проверите во мисијата со снегот.

Изгледа прилично добро! Crash Bandicoot 4 не е нешто прв пат што го гледаме, но акцијата изгледа тесна и како што објавивме, ќе има многу за да се игра (преку 100 нивоа!)

0 0 vote
Article Rating

Поврзани вести

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments