CyberGhost наспротив Surfshark VPN брзина, безбедност и цена

CyberGhost наспротив Surfshark VPN брзина, безбедност и цена

Меѓу најниските опции за виртуелни приватни мрежи CyberGhost и Surfshark нудат врвни цени за нивните производи за безбедност.Но кога станува збор за брзите времиња на поврзување,пристапот до стриминг и целокупната приватност на веб сообраќајот двата VPN-и се во сериозен контраст. 

Surfshark ја продолжува својата агресивна трка до главата на VPN пакетот,надминувајќи го CyberGhost на брзина,безбедност и карактеристики. 

CyberGhost минатата година вклучува тестирање на брзина,верификација на безбедноста и анализа на целосен пакет на алатки за приватност  иако откривме дека тоа ја изложило вашата употреба на VPN на вашиот провајдер на Интернет услуги.Оттогаш CyberGhost го зголеми својот број на сервери. 

0 0 vote
Article Rating

Поврзани вести

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments