НЕВЕРОЈАТНО! Престојното ажурирање на Cyberpunk 2077 може да биде 38 GB!

Огромна надградба ги чека играчите на Cyberpunk 2077.

Пред малку спомнавме дека наскоро доаѓа најголемото ажурирање на Cyperpunk 2077 до сега. Судејќи според новите информации откриени денес, се чини дека следното ажурирање е доста големо.

Користејќи ја алатката Epic Inspector за пристап до овие информации, PricklyAssassin откри ново ажурирање од 38,2 GB. Ажурирањето е исто така поставено на Steam и GOG за тестирање.

0 0 vote
Article Rating

Поврзани вести

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments