Дали имате iPhone? Погледнете како Apple ви го олесни допишувањето.

Apple воведе нова опција во iOS 14 што ви овозможува да залепите до девет разговори на горниот дел од екранот.

Најновата голема надградба на софтвер на Apple за iPhone и iPad воведе нешто што навистина може да им помогне на луѓето кои често разменуваат пораки. Апликацијата Messages ви овозможува да „залепите“ до девет разговори на врвот на списокот.

Може да ги обележите разговорите во горниот лев агол на апликацијата „Messages“ со кликнување на „Уреди“ и „Уреди иглички“. После тоа, со сите разговори, ќе се појави жолта икона во форма, претпоставувате – иглички.

Ако го притиснете, разговорот ќе биде обележан како икона на горниот дел од екранот.

Новата опција во апликацијата „Messages“ го олеснува пристапот до разговори многу полесно, и ние од се срце ви предлагаме да ги направите вашите омилени, ако ништо друго, подостапни користејќи ги.

0 0 vote
Article Rating

Поврзани вести

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments