Disney ќе лансира новата услуга за по име New Star

Disney ќе лансира новата услуга за по име New Star

Дизни ќе лансира нова општа услуга за стриминг стриминг со името на брендот New Starво 2021 година низ целиот свет,објави извршниот директор на Дизни, Боб Чапек.New Star веќе има општа услуга за забава наречена Hotstar.Чапек рече дека новата понуда за општа е за забава брендирана од New Star ќе биде целосно интегрирана  во Дизни + на многу пазари.

Наместо да го прошири Hulu оваа нова платформа нема да лиценцира содржина на трети страни за разлика од Хулу Тоа значи дека целата содржина ќе биде во сопственост на Дизни.Новата општа забавна услуга маркирана со New Star ќе биде лансирана во 2021 година на глобално ниво.Повеќе информации ќе бидат откриени на претстојниот ден на инвеститорите во Дизни.

0 0 vote
Article Rating

Поврзани вести

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments