Дизни го одложува Мулан на неодредено време

Дизни го одложува Мулан на неодредено време

Црната вдовица сè уште е поставена за 6 ноември.

Дизни објави нов распоред на филмови, со тоа што театарското издание на Мулан сега повторно се наметнува на неодредено време, во пандемијата на коронавирус . Наведен е како „неизвесен“, откако претходно беше одложен до 21 август. Продолженијата за „Аватарот на Jamesејмс Камерон“ сите беа побрзани од секоја година, соопшти четвртокот Дизни,со новата трилогија на „Војна на Starвездите“ и неименуваниот филм за акција во живо на Дизни.

истата судбина.Мулан првично требаше да биде објавен во март, но поради ширењето на СОВИД-19 беше одложен до јули, а потоа  до август . Во режија на Ники Каро и глумењето на ifeифеи Лиу како  Мулан, филмот влече во силни, позитивни критики од критичарите  кои требаше да го видат пред да се затворат театрите поради пандемијата.

2 е преместен од 17 декември 2021 година до 16 декември 2022 година; Аватар 3 од 22 декември 2023 година до 20 декември 2024 година; Аватар 4 од 19 декември 2025 година до 18 декември 2026 година; и Аватар 5 од 17 декември 2027 година до 22 декември 2028 година.

0 0 vote
Article Rating

Поврзани вести

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments