Дизни свет намалени часови на работа и во септември

Дизни свет намалени часови на работа и во септември

Само што се отвори па повторно се затвори.Дизни свет ќе стапат со работа на 8-ми септември волшебното кралство ќе се затвора еден час порано.Дизни Светот затвори во март поради пандемијата на коронавирус откако Флорида забележа драматично зголемување на бројот на случаи на коронавирус.Главниот извршен директор на Дизни на неодамнешниот повик на конференцијата објави крајниот рок.Чапек и Мекарти рекоа дека паркот ги исполнува сите критериуми што компанијата ги постави за да го одржи повторното отворање.Паркот, наводно ги покрива своите трошоци.

0 0 vote
Article Rating

Поврзани вести

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments