EA серверите поврзани со Steam паднаа!

Вчера, корисниците кои сакаат да играат игри со потекло поврзани со Steam, се соочуваа со пораката „Услугата низводно е недостапна“ поради проблем со поврзување со Steam.

Играчите се соочуваа со проблемот „Upstream Service is Unavailable“.

Upstream Service is Unavailable hatası

Сепак, можеме да кажеме дека ЕА е свесна за ситуацијата и работи на тоа. Покрај тоа, имајќи предвид дека нема проблем со игрите што се играат на Origin, можно е проблемот да бил во серверите на Steam.

0 0 vote
Article Rating

Поврзани вести

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments