Epic Games следната недела ќе сподели бесплатни игри

Epic Games следната недела ќе сподели бесплатни игри

Epic Games Store непрестано продолжува да изјавува бесплатни игри кои ги нуди на своите корисници. Компанијата изјави дека игрите AER – Memories of Old Stranger Things 3: The Game кои на Steam чинат околу 10€ ќе ги даде бесплатно.
Epic Games кој читателите на новости за игри се запознати со тоа дека поделува бесплатни игри, непрестано продолжува. Компанијата која секогаш корисниците ги известува една недела однапред, исто така и овој пат ги изјави игрите кои следната недела ќе ги подели бесплатно. Компанијата изјави дека игрите AER – Memories of Old Stranger Things 3: The Game кои на Steam чинат околу 10€ ќе ги даде бесплатно. Слободно можеме да кажеме дека компанијата привлече доста корисници со игрите кои ги подели бесплатно.

Epic Games кој неделава бесплатно ја подели играта Pathway, изјави дека на 26 јуни ќе подели повеќе бесплатни игри. Исто така последен рок на играта од оваа недела е одреден како 25 јуни 2020 година до 18:00 часот. Игрите кои следуваат следната недела, можеме да кажеме дека се игри кои се посакувани од страна на многу играчи.

Играта AER – Memories of Old мометнално на Steaм е на попуст и изнесува 2€, додека играта Things 3: The Game е по цена со износ од 3€. AER – Memories of Old е позната авантуристичка игра развиена од страна нa Forgotten Key и објавена од страна на Daedalic на 25 октомври 2017 година. Играта која може да се инсталира на PlayStation 4, Nintendo Switch, Xbox One, Microsoft Windows, Linux, macOS се игра само со еден играч.
Stranger Things 3: The Game, втората бесплатна игра за следната недела, е игра развиена во партнерство на BonusXP, Netflix и Next Games и објавена на 4 јули 2019 година. Играта може да се игра на сите платформи кои ги споменавме погоре. Исто така играта е позната како мешавина на авантура, акција, ретро и хорор. Овие игри, кои се посакувани затоа што се идеални за многу играчи, да видиме колку нови корисници ќе ги добијат бесплатно.

0 0 vote
Article Rating

Поврзани вести

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments