Euro Truck Simulator 2 најави DLC за Русија!

SCS Software го објави Heart of Russia DLC за Euro Truck Simulator 2. Со новиот дополнителен пакет, западните и јужните градови на Русија се додаваат на играта.

Новата содржина продолжува да се објавува за Euro Truck Simulator 2, кој беше објавен на 19 октомври 2012 година и сè уште е популарен кај многу играчи. Конечно, софтверот SCS, кој го вклучи Истанбул во играта со Патот до Црното Море во 2019 година, сега ги носи играчите во Русија со дополнителниот пакет Euro Truck 2 Simulator 2 Heart of Russia.

Ако се сеќавате, со пакетот додатоци Зад Балтичкото Море објавен претходно, некои региони во северниот дел на Русија беа вклучени во играта. Сепак, студиото за развивачи, кое најави дека Русија ќе ги додаде регионите на западната и јужната страна со неодамна објавениот дополнителен пакет, наведува дека во овој дел, Москва, како и реките Волга и Ока, ќе им бидат понудени на играчите со овој дополнителен пакет. Исто така, треба да се напомене дека овој дополнителен пакет не ги опфаќа сите региони на Русија. Според изјавата, се наведува дека само градовите на Русија во европскиот континент ќе бидат додадени во играта со Heart of Russia DLC.

Покрај тоа, не е направена официјална изјава за датумот на издавање и цената на предметниот дополнителен пакет. Сепак, компанијата за развивачи се очекува да го објави овој пакет кон крајот на 2021 година.

0 0 vote
Article Rating

Поврзани вести

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments