Evernote најавува функција за задачи!

Evernote доаѓа до спасување на оние кои сакаат да бидат поорганизирани со функцијата Задачи.

Evernote го олеснува управувањето со вашите лични проекти со својата нова опција наречена Задачи. Алатката успева да го пробие списокот со обврски благодарение на можноста да додадете рокови и потсетници на вашите белешки. Покрај тоа, можете да додадете до 5 одделни задачи на една задача и да вклучите известувања ако сакате да добивате сигнали надвор од апликацијата. Дури е можно за оние кои сакаат да бидат уште поорганизирани да обележат индивидуални задачи.

Нов интерфејс, достапен од страничната лента за навигација, ви овозможува да ги подредувате своите задачи според насловот на белешката, датумот на достасување и статусот на знамето. Исто така, имате можност да ги додавате, уредувате, обележувате, филтрирате користејќи специфични опсези на датуми и слично директно од овој приказ. Да споменеме и дека сите промени што ќе ги направите тука, веднаш ќе се рефлектираат во апликацијата и можете да го допрете насловот на белешката за да отидете директно на неа.

Пред Evernote официјално да ја додаде функцијата Задачи подоцна оваа година, дозволува секој да ја тестира бета-функцијата со преземање на најновите верзии на нејзината апликација. Се наведува дека ова ажурирање ќе биде достапно и во наредните недели. Откако ќе заврши пробниот период, одредени карактеристики во рамките на задачите ќе бидат достапни само за клиентите што плаќаат.

0 0 vote
Article Rating

Поврзани вести

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments