Facebook го носи Cloud Gaming на уредите на Apple!

Facebook со своите веб-апликации ги направи достапни облачните игри на Apple.

Facebook ја носи својата нова услуга за облак игри на iPhone и iPad преку веб-апликација што луѓето можат да ја додадат на својот почетен екран како природна апликација. Новата апликација овозможува играње едноставни веб-игри како Solitaire  и стриминг на повеќе графички интензивни игри како трки.

0 0 vote
Article Rating

Поврзани вести

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments