Fallout New Vegas добива апдејт на графиката од 16GB

Fallout New Vegas добива апдејт на графиката од 16GB

Објавен е нов „texture pack“ за Fallout New Vegas во HD резолуција, голем 16 гигабајти. Овој пакет ќе го зголеми квалитетот на скоро сите текстури што ги има во оргиналната игра за 4 пати. Овој апдејт ги корегира алфа каналите и нормалните мапи на играта.

Модерот кој го правеше овој апдејт го направи бесплатен за сите и ќе може да се симне онлајн. Но за жал не објави никакви фотографии за компарација на оргиналната игра со новиот пакет на текстури.

0 0 vote
Article Rating

Поврзани вести

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments