Фамозниот син екран може да биде црн во новиот Windows 11!

Екранот за грешки (Error) во Windows 11 можно повеќе да не е син. По завршувањето на процесот на изработка на Windows 11, бојата може да биде променета во црна.

Несаканиот син екран на Windows наскоро може да ги смени боите. Том Ворен од „The Verge“ известува дека Microsoft планира да ја смени бојата на екранот кој сите го мразат во црна за да одговара на бојата на екранот за исклучување и стартување во Windows 11.

0 0 vote
Article Rating

Поврзани вести

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments