Можно е Ubisoft да го редефинира идниот дел од франшизата Far Cry!

Far Cry 6 сè уште не е објавенa, a почнаа да се појавуваат нови гласини за Far Cry 7.

Играта Far Cry е една од најпосакуваните игри на издавачот Ubisoft. Затоа, иако Far Cry 6 сè уште не стигнал до полиците на продавниците, голема е веројатноста дека продолжението, Far Cry 7, ќе го издаде издавачот кога ќе дојде време. Информациите откриени денес откриваат информации за изгледот, дизајнот на играта, додека играта е уште со години далеку од официјалното објавувањето.

Соодветно на тоа, следниот дел во долготрајната серија на игри од жанрот FPS може да изгледа многу поразлично од нејзините претходници.

0 0 vote
Article Rating

Поврзани вести

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments