Можно е Forza Horizon 5 да биде во Мексико!

Според информациите споделени од сигурни имиња на индустријата за игри, Forza Horizon 5 се очекува да се одржи во Мексико.

Изнесено е важно тврдење за Forza Horizon 5, што се очекува да биде претставено на настанот Е3 2021 што ќе се одржи ова лето. Ffеф Груб, едно од доверливите имиња во индустријата за игри на среќа, рече дека новата игра на Forza Horizon може да се одржи во Мексико.

Ако се сеќавате, Џез Корден од Windows Central изјави дека сака да оди во Мексико со својот твит. Се тврдеше дека Корден, кој додаде и емотикон со автомобил на оваа објава, посочи на Forza Horizon 5.

Иако бесмислениот твит на Корден ги возбуди фановите на Forza Horizon, имаше одговор од Џеф Груб. Груб, повикувајќи се на твитот на Корден, уште еднаш ирелевантно рече дека започнал да учи шпански јазик.

Додека актерите се обидуваа да го разберат разговорот меѓу двајцата, Груб ја допре вистината зад овој интересен разговор со Корден во шоуто „Железниот лорд“ во кое учествуваше. Наведувајќи дека разговорот со Корден е за Forza Horizon 5, Груб индиректно потврди дека новата игра на Forza Horizon ќе се одржи во Мексико.

Се разбира, треба да се напомене дека засега нема официјално соопштение од оваа тема од Microsoft. Сепак, во извештајот објавен во изминатите недели се тврди дека новата игра ќе се одржи во Јапонија. Сепак, со информациите споделени подоцна, откриено е дека овие наводи не ја одразуваат вистината.

0 0 vote
Article Rating

Поврзани вести

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments