Форд Бронко првото издание е веќе распродадено

Веќе се барани сите 3.500 слотови за резервација за најскапата верзија на новиот SUV.

Ford Bronco 2021 започна во понеделникот вечер со седум различни модели, а веќе во вторник наутро, има само шест располагање.Веќе распродадени – или барем, резервација моделот.

Се појави црн транспарент преку лицето на возилото прогласувајќи „Резервации целосни“ на веб-страницата за конфигуратор и резервација на автомобилот преку ноќ.Ова не треба да доаѓа како големо изненадување. Само 3.500 примери од Bronco Launch Edition беа ставени на располагање, а жестоката околу новиот SUV беше толку интензивна синоќа што ја парализира веб страната за резервации веднаш штом излезе на Интернет.

Употребливоста на веб-страницата се чинеше дека се подобрува некаде во текот на ноќта, но неговата функционалност беше црно око на она што инаку се чинеше дека е топол почетен прием за новиот камион.

Првото издание е опсег со највисока верзија на новиот Бронко, спојување на многу од најдобрите битови од долните трим. First Edition ги пакува надворешните делови на (кои вклучуваат напредни автоматски 4×4, модуларни браници и лизгачки плочи) со многу од внатрешните карактеристики на луксузно ориентирани странични кожни седишта, полни теписи и надворешните карактеристики зацрнет хард-стол и решетка, графички пакет и така натаму.

0 0 vote
Article Rating

Поврзани вести

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments