Форд комбинира технологија и носталгија во 2021 година

Пристигна семејството на Бронкос.

Официјално се врати после 24 години,Форд повторно го постави Бронко во 2021 година, во сјајно откритие кое се емитуваше во понеделникот вечер на ABC, ESPN и National Geographic, секој краток филм прикажува различен член на семејството: Бронко со 2 врати, Бронко со 4 врати и Бронко Спорт.Бронко 2021 – предводник на серијата од 4 × 4 возила на Форд – е бренд што се потпира во голема мерка на носталгија, прилагодување, функционален дизајн и технологија, како што се инфозабавниот систем следната генерација на автомобили и функција за дигитално мапирање, што им овозможува на сопствениците да планираат, снимаат и споделете ги нивните искуства преку апликација.Ова не е Форд Бронко од 1966 година, прва година што грубиот двонотарен управувач излезе на пазарот да се натпреварува со Jeep CJ-5. Како и да е, ДНК од тој модел на наследство е присутна во денешното современо преземање на Бронко 2, како и новата верзија со четири врати. Третиот модел, Бронко Спорт, е поудобен, помал СНД поевтин спиноф кој е дизајниран да биде способен надвор од патот, како и да функционира како дневен двигател на градските улици и автопати.

Производството на новите Бронко 2 и Бронко 4 ќе започне во почетокот на 2021 година со првите модели кои пристигнуваат во дилерите следната пролет. Предвидено е Бронко Спорт да дојде до застапништва подоцна оваа година. Сите три модели на Бронко ќе бидат изградени во фабриката за склопување во Мичиген во Вејн, Мичиген.Основниот модел Бронко 2 започнува од 29.995 долари, а Бронко 4 започнува 34.695 долари. Основната верзија на Бронко Спорт започнува од 28.155 долари. (сите цени вклучуваат вклучување на 1.495 долари за дестинација и испоракаТука има многу за отпакување. Да започнеме со основите на возилата со две врати и на Бронко со четири врати, како и со помалите Бронко Спорт.Тогаш ние ќе ископаме подлабоко во некои важни теми, вклучително и носталгија, дизајн, прилагодување и технологија.

Бронко 2 и Бронко 4
Носталгија
Бронко Спорт

Голем дел од технолошкиот фокус е на системот со погон на четири тркала и е во срцето на таканаречениот систем за управување со терени.Ford нуди два различни 4 × 4 системи на сите модели на Bronco, основна поставка и напреден систем. Основниот систем користи двостепен случај на трансфер на електронска смена на летање. Опционалниот напреден систем има двостепен електромеханички менувач, кој додава автоматски режим за ангажман на барање што му овозможува на возачот да избере помеѓу 2H и 4H (два високи и четири високи). Бронко 2 и Бронко 4 имаат до седум режими што можат да се изберат возачот за вонредно возење, вклучително и Нормал, Еко, Спорт, Лизгав и Песок, со Баја, Кал / Рутс и Рок Крал.

0 0 vote
Article Rating

Поврзани вести

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments