FuboTV сега ви овозможува да гледате четири канали одеднаш на Apple TV.

Внимавајте на секоја игра што е важна – или на целото изборно покритие што можете да го издржите.

Ако никогаш не сте ја користеле сега затворената услуга на Интернет ТВ PlayStation Vue на Sony, веројатно не сте свесни за една од неговите најдобри одлики: multiview. PS Vue ви дозволи да гледате повеќе канали на екранот одеднаш, што е нешто што повеќето од поголемите ТВ апликации – Sling TV, YouTube TV, Hulu,  итн. – Во моментов не ги нудат. Но, сега, FuboTV става поголем фокус на multiview. Веќе може да пренесувате два канала истовремено со апликацијата FuboTV на Apple TV, а почнувајќи од денес, тоа ќе се прошири на четири.

FuboTV вели дека оваа карактеристика е особено популарна кај љубителите на спортот, бидејќи им овозможува да внимаваат на повеќе игри во исто време. Но, можете да го користите и со други мрежи. Дали сакате да се стресете со изборното покритие во сите четири слота? Ништо не ве спречува.

„Ние веруваме дека Multiview 2.0 ја поставува основата да се надоврзува на подобри искуства на Apple TV и, се разбира, ќе работиме да го донесеме на другите наши апликации и поддржани уреди“, напиша тимот на FuboTV во блогот.

Цените за FuboTV започнуваат од 59,99 УСД месечно за стандардниот план, со зголемени планови за „семејство“ и „елита“ кои додаваат поголема флексибилност и содржина на стриминг. И иако FuboTV става акцент на фактот дека обезбедува многу спортско програмирање, му недостасува групата регионални спортски мрежи на Fox, во сопственост на Sinclair. Другите стриминг ТВ услуги, вклучително и YouTube TV и сега Hulu (од утре), исто така, ја отфрлија спортската постава на Sinclair.

0 0 vote
Article Rating

Поврзани вести

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments