Samsung Galaxy Note 10 Lite One добива UI 3.1!

Објавено е едно ажурирање на UI 3.1 за Galaxy Note 10 Lite, кое носи безбедносна лепенка од март 2021 година.

Ако се сеќавате, ажурирањето One UI 3.0 засновано на Android 11 беше објавено за Samsung Galaxy Note 10 Lite во последните месеци.

Паметниот телефон ја добива верзијата One UI 3.1 и новата безбедносна лепенка од март 2021 година со ново објавеното ажурирање. Исто така, треба да се напомене дека за оваа верзија се повикува бројот на градење N770FXXU7EUB3.

Сметаме дека новото ажурирање има големина од неколку GB. Кога ажурирањето е објавено во сите земји, можете рачно да го ажурирате вашиот телефон до најновата верзија со одење во менито Поставки> Ажурирање на софтвер.

0 0 vote
Article Rating

Поврзани вести

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments