Samsung Galaxy Tab S6 Lite

Карактеристики на Samsung Galaxy Tab S6 Lite

Samsung Galaxy Tab S6 Lite со својот 10,4-инчен екран е идеален таблет за филмови и видеа. Покрај тоа, со самото купување на овој таблет станувате корисник на YouTube Premium. Табллетот Galaxy Tab S6 Lite кој користи One UI исто така има многу покорисен интерфејс.

Исто така благодарение на One UI, Galaxy Tab S6 Lite има карактеристика за користење на повеќе апликации во момент. Така што ќе можете да запишувате додека гледате видео на YouTube или читате некоја вест. Исто така таблетот содржи два AKG и Dolby Atmos 3D surround звучници. Покрај сите овие карактеристики, благодарение на Google Duo можете да остварувате онлајн состаноци. Исто така за онлајн состаноци можете да ги користите и апликациите Microsoft Teams и Skype.

Уште една многу корисна карактеристика на таблетот е модулот Samsung Kids. Благодарение на Samsung Kids, таблетот се претворува во детски таблет така што вашите деца ќе можат без грижа да го користат таблетот.

0 0 vote
Article Rating

Поврзани вести

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments