Гејминг столчето Herman Miller x Logitech ке ве кошта $1,500

Гејминг столчето Herman Miller x Logitech ке ве кошта $1,500

Научив многу за време на оваа пандемија.За мене, за светот. Но,можеби најважно од сè, ја научив вредноста на добар стол.

 Во нормални години ретко се работеше од дома. Вистината е дека ние немаме идеја колку долго ќе се занимаваме со сето ова.

Но јас можам да препорачам да инвестираме доволно во добра столица и да добиете прилично солидна за неколку стотици долари, ако знаете каде да барате рече Херман Милер.Нејзиниот потфат во светот на гејминг-столот е сè уште… добро, „инвестицијата“ е секако еден од начините за тоа.

 Соработката на компанијата со периферни мрежни мрежни активности Logitech ќе ви овозможи да ви возвратат кул 1.500 американски долари. Според компаниите, столот за игри Gaming е дизајниран со помош од 30 лекари,со фокус на добро држење на телото има подлога со „честички нанесени од бакар“, дизајнирани да го олабават телото составена од рециклирани материјали од 42% и може да се рециклира до 95%.

0 0 vote
Article Rating

Поврзани вести

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments