Ghost Of Tsushima со ново видео

Прекрасните визуелни графики на Ghost Of Tsushima

Неодамна објавениот ексклузив на PlayStation 4, Ghost Of Tsushima, е меѓу игрите на оваа генерација кои не се спуштени на почетокот, судејќи според неодамнешното видео за споредување.

Видеото за споредување на E3 2018, поставено од NX Gamer, истакнува како играта за отворен свет, развиен од Sucker Punch, беше претежно подобрена уште од изградбата на E3 2018, и како неколкуте падови се главно заради уметничката визија и крајно суптилни, па затоа не влијаат значително на визуелите.

Ghost of Tsushima е последниот најголем ексклузив за PlayStation 4, бидејќи студиите на Sony се преселуваат во развојот на PlayStation 5 и се очекува да биде исклучително успешно издание, бидејќи играта е најбрзо продавана на PS4 со продадени повеќе од 2,4 милиони единици во првите три дена на достапност.

Играта, исто така, беше примена доста добро во Јапонија, при што доби одлични оценки од јапонските публикации и ги надмина шпекулациите за продажба. Овие одлични резултати се многу заслужени, бидејќи играта е најдобрата игра на Sucker Punch до сега.

0 0 vote
Article Rating

Поврзани вести

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments