Лице изнервирано поради звук, го наполни ауспухот на комшискиот Ford Mustang со пена

Лице изнервирано поради звук, го наполни ауспухот на комшискиот Ford Mustang со пена

Во САД еден сопственик на Ford Mustang GT, ауспухот го смени со половен ауспух. Очигледно лицето кое мисли дека вака автомобилот предизвикува подобар звук, на малку лош начин виде дека соседите не се согласуваат со него.

Понекогаш сопствениците на автомобили не се задоволни од звукот па го променуваат. Некои лица кои сакаат подобар моторен звук, прво што прават е да го сменат ауспухот. Ауспух кој вади подобар звук комотно можете да најдете на автопазари, но понекогаш може да предизвика проблеми за вас. Еден од проблемите е звукот, колку и да ви се допаѓа на вас, не мора да значи дека на сите им се допаѓа.

Лицето Аарон Робинсон кое живее во САД е сопственик на  Ford Mustang GT. Автомобилот има мотор 5,0 V8, но Робинсон кој не е задоволен од звукот, го сменил ауспухот. Очигледно дека соседите се вознемирени поради звукот што го вади автомобилот. Робинсон кажува дека едно утро кога пријдел до автомобилот се зачудил.

„Те најдов, те молам поправи го ауспухот“

Соседот кој му даде 14 дена да го смени ауспухот со класичен ауспух за тој автомобил. Соседот во своето писмо се закани со зборовите „Немој да не вознемируваш повеќе, ќе се каеш“.

За сега не знаеме како Робинсон го вози својот автомобил и дали стварно ги вознемирува соседите. За сега можеме да кажеме дека според реакцијата на соседите, можно е да направил едно до две кругчиња во населба. Се надеваме дека се ќе се среди за брзо.

0 0 vote
Article Rating

Поврзани вести

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments