Можно е Ghost of Tsushima и God of War да бидат најавени за PC!

Според истекувањето, Ghost of Tsushima, Uncharted и God of War може да бидат најавени за компјутер.

Најавувајќи ја специјалната игра PlayStation 4 Days Gone за компјутер, Sony ги возбуди играчите со овој потег. Додека сите погледи беа свртени кон новите играчи кои ќе бидат објавени за компјутерот, беше изнесено тврдење за кое ќе се зборува денес. Наводно може да се објави за PC-платформата Ghost of Tsushima, Uncharted и God of War.

Засега нема официјална изјава во врска со ова тврдење од предниот дел на Сони. Сепак, Uncharted: The Nathan Drake Collection, Ghost of Tsushima, Bloodborne и God of War ќе бидат објавени за платформата за компјутери во претстојниот период, според корисникот на Твитер CrazyLeaksOnATrain, кој претходно правилно ја предвиде иднината на серијалот Kingdom Hearts на компјутер.

Ако се сеќавате, претседателот на Sony Interactive Entertainment, Џим Рајан, за време на неговото интервју со GQ во февруари минатата година, објави дека повеќе игри на PlayStation ќе дојдат на платформата за компјутери во наредниот период.

Се смета дека е тешка можност играта, која има огромна база на навивачи како God of War, да биде објавена за компјутер. Сепак, имајќи ја предвид оваа изјава на им Рајан, предвидуваме дека овие игри ќе бидат објавени за платформата за компјутери, иако има мала можност.

0 0 vote
Article Rating

Поврзани вести

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments