Google ја пушта бета верзија на Android 11 на Google Pixel

Google ја пушта бета верзија на Android 11 на Google Pixel

Во текот на вечерта Гугл започна да ја испраќа втората бета верзија на Андроид 11. Како што изгледа сега, сепак,оваа бета верзија е достапна само за Pixel 2 и за моделите по неа во серијата Pixel.

Не е јасно што точно содржи оваа бета верзија, но се вели дека веројатно има неколку поправени грешки како резултат на ова ажурирање.Останува да се види дали повеќе производители ќе ослободат бета два од Android 11 на моделите што се ажурирани на Android 11 бета број еден или дали Google Pixel ќе биде единствениот.

0 0 vote
Article Rating

Поврзани вести

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments