Филтри и анимирани маски пристигнаа за апликацијата Google Meet!

Нови филтри и маски пристигнаа во апликацијата Google Meet за iOS и Android.

Нови филтри и маски се додадени во апликацијата за видеоповици на Google Meet од Google што ќе ги направи разговорите многу попријатни. За да ги користите овие маски и филтри, кои доаѓаат и во апликациите за Android и iOS, едноставно кликнете на иконата за искра во долниот десен агол и отворете ја опцијата Ефекти. Од тука можете да пристапите до многу ефекти на Blur и позадини. Исто така, опциите сега вклучуваат стилови и филтри.

0 0 vote
Article Rating

Поврзани вести

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments