Google воведе 50 нови животни во проектот со проширена реалност.

Уште 50 нови животни можат да се вдомат во вашиот дом.

Некои слатки, некои вознемирувачки, но на сите можете да им го најдете местото така што ќе го пребарате животното во Google Chrome апликацијата од вашиот телефон и ќе ја допрете опцијата view in 3D.

Во случај ова да го читате од вашиот телефон, следнава листа ќе ви помогне подобро да се запознаете со крзнените палавковци.

0 0 vote
Article Rating

Поврзани вести

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments