Објавена GRID Legends! Еве ги деталите!

GRID Legends е најавен за PS5, Xbox Series, PS4, Xbox One и PC.

GRID Legends, развиена од Codemasters и објавена од EA, беше објавена на настанот EA Play Live 2021. Новата GRID игра, за која се наведува дека ќе биде објавена за PlayStation 5, Xbox Series X / S, PlayStation 4, Xbox One и PC, ќе биде објавена во 2022 година.

Засега не е направено детално објаснување за GRID Legends. Сепак, според изјавата дадена од режисерот на играта, гледаме дека Codemasters троши многу време, особено на режимот на приказна.

Како што знаете, серијата GRID обично доаѓа до израз со својата реална игра и графика наместо со режимот на приказна. Сепак, Codemasters, кој се фокусира на режимот на приказна оваа година, им ветува побогат и потопен режим на приказна на играчите.

Освен тоа, новата игра GRID содржи повеќе од 130 песни, вклучително и траки од реалниот живот, како што се Брендови Хеч и Индијанаполис, како и иконски GRID места како Сан Франциско и Париз. Покрај тоа, GRID Legends, за кој се најавува дека е многу богато производство во однос на возилата, ќе има повеќе од 100 возила.

0 0 vote
Article Rating

Поврзани вести

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments