GTA 6 може да има награди со крипто-валута во играта!

Игри на Rockstar може да вклучуваат награди за криптовалути во игра во GTA 6.

Денес е изнесено важно тврдење за GTA 6, кое играчите со нетрпение го чекаат, но никогаш не го објавија. Том Хендерсон, еден од сигурните извори на гејмерската индустрија, кој се прослави со своите точни информации за необјавени игри, изјави дека Rockstar ќе дистрибуира награди за крипто пари во игра во GTA 6.

Велејќи дека добил важни гласини од сигурно име, Хендерсон истакна дека во некои мисии во GTA 6, играчите ќе бидат наградени со крипто пари наместо со готовина. Покрај тоа, Хендерсон рече дека Rockstar Games исто така ќе ја направат достапна одликата на берзата со GTA VI.

Покрај тоа, накратко допирајќи се за крипто-валутата во игра, Хендерсон изјави дека е малку веројатно дека оваа валута може да се нарече „Биткоин“. Наместо тоа, крипто-валутата во игра се очекува да биде именувана поинаку.

Датумот на објавување на GTA 6 е сè уште непознат. Додека новата игра на GTA играчите со нетрпение ја очекуваат, некои извори предвидуваат дека GTA 6 ќе излезе само до 2023 година.

0 0 vote
Article Rating

Поврзани вести

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments