Lifestyle

Хардвер

Објавена графичката картичка AMD Radeon RX 6600 XT!

Новиот член на серијата Radeon RX 6000, RX 6600 XT, доаѓа како конкурент на графичките картички RTX 3060 и RTX

Обновени графичките картички RTX 30 и RX 6000M за лаптопи!

Instagram го зголеми ограничувањето на Reels видеата на 60 секунди!

Откриен дизајнот на Mi Band X!

Fashion

Social

Popular Post

Игри

Проблемот со низок FPS на Windows 10 е

Проблемот со перформансите со кој корисниците на Windows 10 се соочуваа со проблеми неодамна, се решава со претстојната закрпа. Ажурирањето

Kioxia работи на HLC и OLC 3D NAND

Google работи на апликација за префрлување од Android

TRENDING NEWS