HUAWEI Assistant TODAY ја доби светски познатата награда за дизајн Red Dot 2020


HUAWEI Assistant TODAY ја доби светски познатата награда за дизајн Red Dot 2020

Асистентот Huawei Today е личен асистент на вашиот телефон кој ви дава увид,вести за информации и повеќе на едно место.Корисниците на паметни телефони Huawei и Honor можат да ја инсталираат Асистентот за да ја добијат својата корист. 

HUAWEI Assistant – TODAY лоциран лево од главниот екран на паметниот телефон.Се активира со само едно повлекување надесно.

Huawei Assistant – TODAY е награден со „Оскар“ во дизајнерската индустрија – наградата „Red Dot“ на „Brand & Communication Design“.Наградата Red Dot е една од трите светски награди за дизајн,заедно со наградата IF Design (Германија) и Меѓународните награди за извонредност IDEA (Америка).

Функцијата обезбедува услуги какви што се Search & Discovery, Quick access, Smart service dynamics & Content recommendation – сите достапни со само еден допир. Асистентот исто така ги учи вашите преференции и нуди препораки кои го прават целокупното корисничко искуство многу поинтуитивно и оптимизирано.

HUAWEI Assistant – TODAY ќе продолжи да се развива кон уште попаметни услуги за своите клиенти во насока на подобрување на нивниот секојдневен живот.

0 0 vote
Article Rating

Поврзани вести

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments