Објавен HUAWEI HMS Core 6.0!

HUAWEI го објави HMS Core 6.0 за глобални развивачи на апликации.

Кинескиот производител на паметни телефони HUAWEI најави објавување на HMS Core 6.0 за глобалните развивачи на апликации. Така, програмерите ќе продолжат да развиваат апликации за AppGallery користејќи ја новата верзија. Новата надградба носи некои новини. Исто така, ажурира некои услуги и карактеристики достапни во најновата верзија. Во овој контекст, можеме да кажеме дека некои од главните области за подобрување во HMS Core 6.0 се медиумите, графиките и телекомуникациите.

0 0 vote
Article Rating

Поврзани вести

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments