Huawei освои две награди EISA за оваа година

Huawei освои две награди EISA за оваа година

Бизнис групата на потрошувачи на Huawei освои две престижни награди доделени од Асоцијацијата на експерти за слики и звук EISA група која вклучува 55од најпочитуваните списанија за електронска потрошувачка во светот и од кои Бугарија е членка.Huawei P40 Pro ја освои наградата ЕИСА за најдобра камера на паметен телефон,а наградата Huawei Watch GT 2 за најдобар смарт часовник 2020-2021.

Бизнис групата на потрошувачи на Huawei освои две престижни награди доделени од Асоцијацијата на експерти за слики и звук EISA група која вклучува 55од најпочитуваните списанија за електронска потрошувачка во светот и од кои Бугарија е членка.Huawei P40 Pro ја освои наградата ЕИСА за најдобра камера на паметен телефон,а наградата Huawei Watch GT 2 за најдобар смарт часовник 2020-2021.

0 0 vote
Article Rating

Поврзани вести

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments