Им продава на луѓето еден чевли истовремено

screen-shot-2020-07-14-at-1-27-27-pm.png

За своите единечни чевли, компанијата ќе наплати половина од цената на пар.Запос тестира нов начин на продажба чевли.Во вторникот,онлајн продавачот на чевли започна да им дозволува на купувачите да едни чевли истовремено  или да се мешаат и да се совпаѓаат со пар во две различни големини.Запос, кој е во сопственост на Амазон, рече дека за тестот ќе се продаваат единечни чевли од Били Обувки, Конверс , Њу Бланс,Најк,Пла и Страјд Рит.Компанијата соопшти дека не планира да додаде повеќе брендови или стилови за време на периодот на тестирање, но може да смета доколку е потребно. Компанијата исто така соопшти дека цената за еден чевли ќе биде точно половина од онаа на пар.Со новата опција да купи единечен чевли, Запос се надева дека ќе обезбеди обувки за ампути и други кои можеби сте биле изоставени од традиционалната индустрија за чевли, која продава чевли во парови со иста големина.Запос кој продава облека и чевли кои се дизајнирани да бидат лесни за управување со луѓе со низа способности.Компанијата соопшти дека уште од лансирањето на страницата за 2017 година, многу клиенти бараат опција за купување чевли.

0 0 vote
Article Rating

Поврзани вести

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments