Индните IPhone камери се очекува да трансмитираат слики во повисоки брзини

Индните IPhone камери се очекува да трансмитираат слики во повисоки брзини

IPhone, во иднина би можело да ги адаптираат своите камери со цел да трансмитираат слики со висока резолуција за поголема брзина, според ресурсите.

Користејќи ликвиден кристал полимер над печатеното коло во леќите на камерата, не само што ќе ја подобрат трансмисијата на сликите, туку и ќе го подобрат live-стримингот и апликациите со AR. Оваа иновација на смартфоните на Apple се очекува да пристигне некаде во 2021 година.

0 0 vote
Article Rating

Поврзани вести

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments