Интернет врската ќе биде задолжителна за инсталирање на Windows 11 Home!

Според изјавата на Microsoft, сметката на Microsoft и интернет-врската ќе бидат потребни за инсталирање на Windows 11 Home.

Официјално беше претставен оперативниот систем Microsoft 11. По воведувањето на новиот Windows, некои детали за оперативниот систем почнаа да се споделуваат со корисниците. Еден од овие споделени детали е за инсталацијата на Windows 11 Home.

Според информациите на официјалната веб-страница на Windows 11, гледаме дека Microsoft направи сметка на Microsoft и интернет-врска задолжително за инсталирање на Windows 11 Home. Освен ова, не се даваат информации за тоа дали е задолжителна интернет-врска при инсталирање во други верзии на оперативниот систем. Сепак, се смета дека ова се случи само во Windows 11 Home edition.

0 0 vote
Article Rating

Поврзани вести

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments