iPhone 12 без слушалки и полнач

iPhone 12 ќе нема полнач и слушалки во пакувањето?

Apple има нова тактика за продажба на новиот модел и би можеле да заработат 100 долари повеќе од секој продаден iPhone 12.Според информации од инсајдерите новиот модел ќе биде по слична цена како и ланскиот модел,но на товар на корисникот што тоа ќе треба да се доплати.

Според информациите во пакувањето нема да е вклучен бесплатен полналч и слушалки како што било одсекогаш, тоа е плус 100 долари доплата од тоа што ке чини смартфонот.

Сепак Apple имаат своја замисла и логика за оваа цел,сметаат дека корисниците веќе имаат полначи и слушалки од предходните модели на iPhone.Така ќе заштедат на додатоци и самото пакување за iPhone 12 ќе биде помало.

0 0 vote
Article Rating

Поврзани вести

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments