iPhone 12 Max пристигнува со Apple Watch 6

Концепт идеа за новиот модел на iPhone 12 Max

Неверојатен концепт на Navy Blue верзиите и на претстојниот iPhone 12 Max и на Apple Watch Series 6.

Концептите на Северот за Глобус создадоа импресивна слика и изгледа дека луѓето што стојат зад овој концепт многу внимание обрнале на деталите.

Прво, дизајнот iPhone 12 Max носи сличност со сегашната генерација на iPad Pro на Apple, бидејќи претходните извештаи посочуваат дека серијата iPhone 12 ќе инспирира од овие таблети, како што се спортски ласкави рабови.

Верзијата од 44мм на Apple Watch Series 6 изгледа зачудувачки во истата завршница, иако изгледа идентична со сегашната генерација на Apple Watch Series 5 со потемни рамки.

Концептите на Серверот за Глобус исто така споменуваат дека купувањето и двете ќе го вратат клиентот за 1,148 долари (749 $ за iPhone 12 Max и 399 $ за Apple Watch Series 6).

Цената на iPhone 12 Max е повторно иста, во согласност со претходно објавените извештаи, но не се дадени дополнителни детали за цената на Apple Watch Series 6, иако ќе дознаеме наскоро.

0 0 vote
Article Rating

Поврзани вести

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments