iPhone 12 прототип

iPhone 12 прототип, означување на промените во дизајнот, број на камери и друго.

Има еден тон информации околу серијата iPhone 12, а само повеќе од нив се додадени благодарение на најновите прототипи што беа прикажани во моментов. Иако има три модели кои се појавуваат во најновото видео.

Apple, наводно, ќе објави четири нови верзии подоцна во текот на годината. Дозволете ни да ги разгледаме овие прототипи внимателно и да видиме дали можеме да идентификуваме некои од промените во дизајнот, како и надворешните надградби што се очекува да пристигнат на поновите модели.

Почист дизајн инспириран од iPhone 4 и iPad Pro

Дизајн сличен на iPhone 4 може да пристигне за поставата на iPhone 12, иако во друг извештај се наведува дека сите четири модели ќе личат на најновиот iPad Pro. Ова ќе значи похрабри рабови, заоблени агли, заедно со истото стакло и задно стакло сендвично заедно за да се создаде почист дизајн на iPhone 12.

Доаѓајќи до камерите, поевтиниот 5,4-инчен iPhone 12 и 6,1-инчен iPhone 12 Max се очекува да бидат третирани со поставки со двојна камера, додека поскапите верзии ќе имаат троен сензор за низа.

Пред Apple да заземе централна фаза и да го објави својот нов 12 iPhone, сигурно сме да дознаеме повеќе информации во врска со нивниот дизајн и конфигурацијата на камерите.

0 0 vote
Article Rating

Поврзани вести

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments