iPhone 12 во октомври,Apple Watch 6 во септември?

iPhone 12 во октомври,Apple Watch 6 во септември?

Apple Watch 6 и новите iPads ќе излезат на 7септември  и пристигнуваат со значително помалку од нормалното заради Covid-19.Oчекуваме новите iPads да вклучуваат модели со висок квалитет на Pro.Добивме iPad Pro 2020 во март затоа очекуваме iPad Pro 2021 со 5G следната година,наместо друг модел на 2020 година.Наместо тоа iPads со среден опсег iPad Air 4 и iPad mini 6 може да бидат она што го гледаме во септември.И iPhone 12 се вели дека ќе излезе во продажба 23 октомври.

Но според Jon Prosser iPhone 12 Pro воопшто нема да биде достапен во октомври.Наместо тоа оваа верзија очигледно ќе добие датум за претходна нарачка и објавување во ноември.

Ноември е многу доцна за нов iPhone особено верзиите што ги сакаат клиентите.Се шпекулира дека има најбрза брзина од 5G најголеми екрани и најдобри камери.2020 година е чудна во секоја смисла.

0 0 vote
Article Rating

Поврзани вести

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments