Измамниците на Call of Duty Warzone се вртат кон конзолите!

Call Of Duty Warzone, кој подолго време беше под инвазија на измамници, може да ја има истата судбина и на конзолите.

Измамниците од кои страдаше заедницата Call Of Duty Warzone уште од објавувањето на играта, продолжуваат да го зголемуваат своето влијание. Констатирано е дека оваа ситуација, која ги вознемирува играчите со различен вид измама секоја сезона, се искусила и на конзолите во последните неколку недели.

На објавите објавени од корисниците на социјални мрежи против измами, се вели дека нивните измами се развиваат кон конзолите. Се чини дека тежок процес ги чека креаторите на игри.

0 0 vote
Article Rating

Поврзани вести

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments