Изменетиот CyberPhone на Caviar

iPhone дизајниран да изгледа како Tesla Cybertruck

Caviar, компанија позната по креирање на чудни и раскошни модификации на обвивка на iPhone, работи на дизајн на iPhone, кој е моделиран по Cybertruck на Tesla.

Имаме прототип на CyberPhone, и го проверивме на најновото видео на YouTube.

CyberPhone Caviar е дизајниран е создаден од титаниум и има аголен дизајн кој потсетува на камионот на Tesla. Caviar има неколку верзии за продажба, но основната цена започнува од 6.910 долари, така што ова не е телефон за секојдневниот купувач.

Немаме висока верзија на титаниум за да се испроба, туку алуминиумски модел кој е поевтина тест верзија од верзијата што им ја пренесува на клиентите.

Официјалната верзија на CyberPhone има заден панел изработен од титаниум со ПВЦ покривка, со исечоци и копчиња што му овозможуваат на iPhone да работи како нормално додека го спортува дизајнот во стилот на Cybertruck.

Модифицираните iPhone телефони како ова се понепрактични од било што друго и привлечни за ограниченото подмножество на купувачи, но понекогаш е забавно да се погледне во вид на луди работи – што ги прават модификаторите на iPhone.

Немаме идеја кој купува вакви уреди, но мора да има некој пазар за нив затоа што Caviar и другите компании продолжуваат да излегуваат со сè пофантастични дизајни.

0 0 vote
Article Rating

Поврзани вести

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments